Πώς μπορώ να βοηθήσω;

Με μια απλή κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ο οποίος είναι συνδεδεμένος με τον Ύφαλο Τέχνης,. Το ΙΒΑΝ του λογαριασμού είναι:

GR7601403100310002002010340

H κατάθεση της δωρεάς σας μπορεί να γίνει:
  • Σε οποιοδήποτε κατάστημα της Alpha Bank
  • Στην τράπεζα με την οποία συνεργάζεστε
  • Μέσω e-banking
Στην αιτιολογία της κατάθεσης πρέπει να βάζετε τον Κωδικό 5227.01 και, προαιρετικά, το ονοματεπώνυμό σας

Να θυμάστε πώς οποιαδήποτε συνεισφορά, όσο μικρή και αν είναι, έχει πολύ μεγάλη αξία διότι φέρνει τον Ύφαλο Τέχνης ένα βήμα πιο κοντά στην ολοκλήρωση.

Μπορώ να πάρω κάποια βεβαίωση για τη δωρεά μου;

Η Επιτροπή Ερευνών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, μπορεί να εκδόσει βεβαίωση είσπραξης της δωρεάς, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για κάθε νόμιμη χρήση. Αν το επιθυμείτε, θα πρέπει να στείλετε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση artreef [at] apae.uth.gr, ώστε να σας ενημερώσουμε για τη διαδικασία που απαιτείται.

Yπάρχει κάποιο πρόγραμμα "ανταμοιβής" για τις δωρεές;

Υπάρχει η πρόβλεψη να προσφέρονται κάποια προκαθορισμένα "πακέτα δωρεών", τα οποία θα είναι σε περιορισμένο αριθμό και θα συνοδεύονται από κάποια ανταλλάγματα, ως ανταμοιβή ή αναγνώριση της συγκεκριμένης δωρεάς. Ενδεικτικά:

Ποσό Περιγραφή Αριθμός
50€ Συμμετοχή ως Παραγωγός, στο ντοκυμαντέρ που θα γυριστεί σχετικά με τον Ύφαλο Τέχνης 100
500€ Χορηγός Τέχνης: Το όνομά σας θα "συνδεθεί" με κάποιο από τα έργα και περιλαμβάνεται σε κάθε προβολή του . 20
2000€ Μέγας Χορηγός Τέχνης: Μπορείτε να επιλέξετε το έργο τέχνης (μετά την ολοκλήρωσή του) στο οποίο θα θέλετε να θεωρείστε Χορηγός. Το ονομά σας θα περιλαμβάνεται σε κάθε είδους προβολή του, ενώ θα συνοδεύει και το όνομα του δημιουργού στην ειδική πλακέτα που θα υπάρχει στη βάση του. 20

Αν κάποια επιχείριση ή κάποια εταιρεία επιθυμεί να προσφέρει κάποιο προϊόν ή υπηρεσία ως ανταμοιβή για κάποια δωρεά, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας, στέλνοντας ένα μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση artreef [at] apae.uth.gr

Δέχεστε χορηγίες από εταιρείες;

Κάθε προσφορά είναι ευπρόσδεκτη. Ειδικά για τις εταιρείες, υπάρχει η πρόβλεψη για τη δημιουργία ξεχωριστής ιστοσελίδας, στην οποία θα παρουσιάζονται τα λογότυπα και οι επωνυμίες όσων έχουν συνεισφέρει. Επίσης, υπάρχει η πρόβλεψη για αντίστοιχη προβολή στο έντυπο υλικό που θα δημιουργηθεί για τις ανάγκες προβολής του Υφάλου Τέχνης.